Vertslandets fjellseier vil forvandle landeveissyklister?

1 minute, 25 seconds Read

Terrengsykkelløpet for kvinner under de olympiske leker i Paris ble arrangert på Elancourt-fjellet. Som den absolutte vert, ledet Ferrand Prevot laget nesten fra andre omgang og slo til slutt igjennom med tiden 1 time, 26 minutter og 02. sekunder Etter å ha krysset målstreken vant han også med hell en gullmedalje for det franske laget. Sølv- og bronsevinnerne var henholdsvis den amerikanske spilleren Barten og den svenske spilleren Riswicz.

Det er 36 ryttere som deltar i terrengsykkelrennet for kvinner Hele banen er 4,4 kilometer lang, så alle ryttere må sykle syv runder, og hele banen er på 30,8 kilometer. Dette er en fordel for vertsrytterne som er relativt kjent med Elancourt-fjellene i Frankrike. Derfor ble Prevot medlem av det ledende laget fra første omgang, og begynte å utøve kraft på andre runde, og ledet til slutt laget alene. Fra tredje runde og utover begynte hun å øke hastigheten kontinuerlig, og gjennom sin kjennskap til banen holdt hun ryttere fra andre land bak seg. Fokus for denne begivenheten, Peters, som hadde på seg det nederlandske lagets sykkeltrøye, klarte å holde tritt med Prevot til å begynne med, men på den femte runden hadde han et dekkproblem og trakk seg derfor fra finalekonkurransen. Selvfølgelig, for franske ryttere, selv om kjennskap til banen er en fordel, kan det ikke nødvendigvis føre til seier Prevots lagkamerat Leconte var også i førstelaget i begynnelsen, men på den fjerde runden måtte han trekke seg fra banen. løp på grunn av en krasj.

I den siste pressekonferansen uttrykte Prevot også sine tanker om mulig forvandling. Å vinne det olympiske mesterskapet er allerede hennes største ære. Derfor vil hun sannsynligvis bli en landeveissyklist bærer den franske ridetrøya for å representere landet!